Rapid Reporter still available even though server error

–> Update 2: Problem solved, site moved to new hosting! <–
If you can see this message, you are already using the new server. Please let know if you spot a problem or broken link. :)


Hi!
Unfortunately, most of my site is returning an HTTP 500 error when accessed. Argh!! :(
I am very sorry, and am working with the hosting provider to discover what part (or parts) of this system of systems is causing this annoying bug.

If you are looking for Rapid Reporter:

Sorry for the inconvenience. I hope this problem is solved in the next day or two.

–> Update: Problem fixed for now! <–
You can access the articles and files as usual.
Will be moving the blog to a different host… Wish me luck.

–> Update 2: Problem solved, site moved to new hosting! <–
If you can see this message, you are already using the new server. Please let know if you spot a problem or broken link. :)

10 thoughts on “Rapid Reporter still available even though server error”

  1. It works like a charm, just downloaded and tested.
    You’re the man Shmuel.

    One question: which server do you use now?

    1. Erika, I moved from surfspeedy.com to nearlyfreespeech.com . I am very happy, and any problem I had since the move was my own fault (they do leave a lot of space for customers to do mistakes, though).

  2. Hi,

    Was trying to download your reporter but got a 404 error. I did see “–> Update 2: Sitemoved to new hosting! <–", so i am using the new server, but all downloads result in 404.

    Btw the links appear with strike.

    Regards
    Emile

    1. Emile, you are right!
      I had checked the links after moving the server, but an additional (small) change in the wordpress configuration caused many of the internal links to break. Poor job testing for regression, uh? ;)

      Thanks a lot for reporting the broken link!
      It is fixed now, or so I think…
      Shmuel

Leave a Reply